Αρχική
Moto Clinic
Πλυντήριο μοτοσυκλετών Αλυσίδες Γρανάζια Ανταλλακτικά μοτοσυκλετών Ανταλλακτικά scooter Service
μοτοσυκλετών
Επικοινωνήστε με την Moto Clinic
Twin Air                          Hiflo Filtro                         K&N filters                   DNA filters
Ανταλλακτικά
Φίλτρα αέρος και φίλτρα μονίμου βάσεως


  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Twin Air Φίλτρα
Η TwinAir γεννήθηκε πριν από 35 χρόνια στους αμμόλοφους της Ολλανδίας από την αναγκαιότητα προστασίας του κινητήρα από την εισροή άμμου. Η λύση της TwinAir ήταν να δημιουργήσει μία σειρά φίλτρων αέρος πολλαπλών επιστρώσεων αφρού, που επέτρεπαν την εισροή αέρα παρακρατόντας χώματα και λοιπά στοιχεία. Σήμερα είναι ένας κατασκευαστής φίλτρων αέρος που προμηθεύει πάνω από είκοσι εργοστάσια μοτοσυκλετών ανά τον κόσμο. Επίσης, είναι χορηγός και προμηθευτής στις μεγαλύτερες αγωνιστικές ομάδες ανά τον κόσμο. Κάτω από την σημαία της TwinAir τρέχουν τα πλέον παγκοσμίως γνωστά ονόματα κορυφαίων διοργανώσεων, με κυρίαρχο τομέα τον χωμάτινο αθλητισμό και με αναβάτες όπως Dave Strijbos, Pekka Vehkonen, Kinigardner, Greg Albertijn, Frederic Bolley, Ricky Carmichael, Andrew Short, Jeremy McGrath, Ernesto Fonseca, Travis Preston, Sebastian Tortelli, Stefan Everts, Donny Schmit και Andrea Bartolini. Και στην Ελλάδα είναι νούμερο ένα επιλογή των αγωνιζομένων αλλά και δική μας.


Hiflofiltro Φίλτρα
Τα φίλτρα Hiflo κατασκευάζονται από τις υπό κοινοπραξία εταιρίες Thai Yang Kitpaisan Co Ltd από την Ταϊλάνδη και Bike Alert P.L.C. από την Μεγάλη Βρετανία. Το HIFLO FILTRO είναι μεταξύ των κορυφαίων από άποψη ποιότητας φίλτρων λαδιού και αέρος στον κόσμο. Η παραγωγή του είναι σύμφωνη με τις προδιαγραφές ISO 9002 TUV. Η ποιότητα του εξασφαλίζεται από τα κορυφαία υλικά κατασκευής του, ατσάλι (Toyota, Tsusho, MKK), κόλλα (Henkel), χαρτί (Ahlstrom Filtration, Hollingsworth &Vose, Awa Paper). Αποτέλεσμα της υψηλής ποιότητας των φίλτρων είναι η επιλογή τους σαν ΟΕΜ των εργοστασίων BMW, Peugeot, Ford, Toyota, Mazda, Suzuki, Nissan και Denso. Τα HIFLO FILTRO ξεπερνούν τα ΟΕΜ φίλτρα σε απόδοση, διάρκεια ζωής και αντοχής σε αυξανόμενες πιέσεις. Η πιο πλήρης σειρά φίλτρων λαδιού και αέρος για όλες τις μοτοσικλέτες,scooter και ATV.


K&N Φίλτρα μονίμου βάσεως
Τα φίλτρα αέρος της K&N είναι τα καλύτερα και πιο διαδεδομένα στον κόσμο. Η K&N Engineering Inc έχει την έδρα της στο Riverside της Καλιφόρνια και κατέχει την πρώτη θέση στην συνείδηση του κοινού και ως εκ τούτου σε πωλήσεις στον κόσμο. Ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1963 και γρήγορα εξελίχτηκε σε μεγάλο προμηθευτή της αυτοκινητοβιομηχανίας, μοτοβιομηχανίας, κινητήρων θαλάσσης και του Αμερικάνικου στρατού. Η πρώτη της δραστηριότητα αφορούσε τις μοτοσικλέτες. Η μακροχρόνια ενασχόληση με τον χώρο όπως είναι φυσικό έχει προσδώσει στην K&N την εδραίωση στην πρώτη θέση στην κατασκευή υψηλών επιδόσεων φίλτρων αέρος για αγωνιστική αλλά και καθημερινή χρήση. Σήμερα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής του 80% όλων των off-road αγωνιστικών μοτοσικλετών και κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο στα μονοθέσια της Formula 1. Εννέα στις δώδεκα εργοστασιακές ομάδες τις Formula 1 χρησιμοποιούν φίλτρα αέρος της K&N. Τα εργοστάσια της διαθέτουν τον πιο προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και την κορυφή της τεχνογνωσίας ώστε να παρέχουν την τέλεια επιλογή στον τομέα των φίλτρων αέρα. Οι βραβεύσεις της K&N είναι αναρίθμητες με κυριότερη αυτή του καλύτερου κατασκευαστή για τις χρονιές 1994, 1996, 1997 και 2000.


Dna Φίλτρα μονίμου βάσεως
Τα φίλτρα αέρος DNA κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας πολλαπλής επίστρωσης και επιτυγχάνουν να εγγυούνται διάρκεια ζωής ίδια με αυτή της μοτοσυκλέτας σας. Στον αγωνιστικό τομέα αποτελεί την επιλογή πολλών, παγκοσμίως γνωστών, teams σε αγώνες ταχύτητας και Super Moto. Αλλά και στον εμπορικό τομέα είναι μια άριστη επιλογή.

footer horizontal line
Moto Clinic - Πλυντήριο μοτοσυκλετών
Βούρβαχη 21 (κάθετος μεταξύ Λ. Βουλιαγμένης & Λ. Καλλιρόης)
ΤΚ:11743
Νέος Κόσμος, Αθήνα
Ελλάδα
Τηλέφωνο: (+30) 210-9244924
Web: http://www.motoclinic.gr
Email: info@motoclinic.gr
Που θα μας βρείτε (χάρτης): Google, DriveMe, Bing, Yahoo
Επαγγελματική e-κάρτα: vCard
Share footer horizontal line